ذره وآفتاب

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند/به آسمان برد اورا وآفتاب کند

ذره وآفتاب

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند/به آسمان برد اورا وآفتاب کند

سلام ضمن خوش آمدگویی
امام خامنه ای (مدظله العالی)درمورد اهمیت کار در فضای مجازی فرمودند: « اگر فرصت داشتم خودم شخصاً مسؤلیت فضای مجازی را بعهده میگرفتم...»
لذا بخاطر لبیک به فرمان امام خامنه ای و انجام وظیفه بیشتر در این فضا،سعی دارم قدمی در این راه بگذارم البته راهنمایی شما دوستان قطعا کارگشا می باشد



(افتخار میکنم با وبهای هم سو تبادل لینک کنم پس درصورت تمایل خبردهید)
التماس دعای ظهور

پیام های کوتاه

آخرین مطالب

پاکدامنی

پنجشنبه, ۲۳ آبان ۱۳۹۲، ۰۸:۴۲ ق.ظ
حضرت علی(ع):
پاکدامنى زینت تهیدستى است و شکر و سپاسگزاری زینت توانگرى است.حکمت68
امام حسین ع وحضرت زینب نمونه عملی تکدامنی وشکرگزاری هستند -
۹۲/۰۸/۲۳ موافقین ۰ مخالفین ۰
یاسین ...

نظرات  (۲)

۲۴ آبان ۹۲ ، ۱۰:۳۴ مهدی هدایتی
سلام
آماده تبادل لینک با وبلاگ خوب شما هستم...
دعوتید به چند جرعه مرگ بر آمریکا...
یا حق
التماس دعا
 سلام... اربعین تسلیت
************************
  شرح حدیث....آیت الله آقا مجتبی تهرانی رحمه الله علیه....
 
حضرت امیر المؤمنین علی علیه السلام فرمودند:
همان طور که خورشید و شب با یکدیگر جمع نمی­شوند، محبّت و دل بستگی به خداوند نیز با محبّت و دل بستگی به دنیا جمع نمی­شوند.
 
شرح حدیث: خیلی زیبایی در این روایت دیده می­شود. انسان اگر بخواهد بفهمد حبّ به خدا دارد یا نه، راهش چیست؟‌ این امری نیست که هفته­ای و ماهی یا سالی یک بار پیش بیاید، بلکه انسان در هر روز چندین بار بر سر دو راهی دنیا و آخرت قرار می­گیرد؛ آن هم نه فقط بُعد وجودی او، بلکه تمام ابعاد وجودیش مثل قلب، عقل، اعضاء و جوارح، دست، پا، زبان، گوش، چشم و حتّی خطورات ذهنیّه او مثل دروغ، غیبت، تهمت، مال حرام خواری، نگاه به نامحرم و... انسان ببیند کدام را انتخاب می­کند امر الهی را انتخاب می­کند که نور است، یعنی محبّت و دوستی به خداوند را، یا این که معصیت را انتخاب می­کند که ظلمت و تاریکی و محبّت و دل بستگی به دنیاست؟
‌ نور و ظلمت در یک جا جمع نمی­شوند و دل ظرف محبّت خداوند است و دو شیء و دو چیز در او جای نمی­گیرد، محبّت و دل بستگی به خداوند یعنی نورانیّت، نشاط، آرامش، برکت، نیکوکاری. و محبّت و دل بستگی به دنیا، یعنی ظلمت، تاریکی، اضطراب، افسردگی، فساد، گناه و معصیت. حالا انسان ببیند در شبانه روز زندگی خود چه چیز را انتخاب می­کند؟‌ این از عمل انسان معلوم می­شود. آیا دل را در اختیار صاحب خانۀ با محبت خود و انجام فرامین او قرار داده­ایم؟ یا اینکه با نافرمانی، معصیت و گناه صاحب خانه را از دل بیرون کرده به مستأجر و یا بالاتر به غاصبی که محبّت دنیا و شیطان است داده و دل را بیمار کرده­ایم؟
انسانی که کارهای شیطانی انجام می­دهد و می­گوید خدا را دوست دارم، حرفش یک دروغ و فریب شیطان است. او دل را به شیطان تحویل داده است. البته چون خداوند کریم، مهربان و توّاب است، انسان می­تواند با توبه و انجام اعمال نیک دل خود را از شیطان پس گرفته و ظرف محبّت خدا کند.
[1]غرر الحِکَم و دُرر الکَلِم، صفحه 141، روایت 2513
****************
  آقا مجتبی...
http://zareh.blog.ir/post/268
 

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی